27 апреля 2012 г.

little trick

Коротко о главном: совсем недавно мне сообщили точные даты поездки в Англию (по крайней мере на данный момент точные даты). Это 20-24 июня.) Также, как и обещала, примерно через месяц я напишу о Kyiv Sculpture Project. И если я все правильно поняла, я буду на открытии этого столь ожидаемого проекта.) 
Что касается сегодняшнего образа - я наткнулась на это платье в LOVE REPUBLIC. Именно эта модель платья очень похожа на коллекцию D&G s/s 2012. Веду к тому, что почти всегда можно найти альтернативу. Просто не ленитесь искать.
Целую, Обнимаю:*

Briefly about the main point: recently I was told the dates of my trip to England (at least for now). It is June 20-24.) Also, as promised, about a month I will write about Kyiv Sculpture Project. And if I understood correctly, I'll be at the opening of this much-anticipated project.)
As for today's look - I came across this dress in LOVE REPUBLIC. This dress is very similar to the collection of D&G s/s 2012. I want to say that you can almost always find an alternative. Just don't be lazy to look it up.
Xoxo:*
dress / LOVE REPUBLIC
sandals / ZARA
ring / TOPSHOP
bag / Christian Dior 

Photographer: Julia Diachenko
Juliadiachenko.com